Schoonheidsbehandeling:


Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je uiterlijk.


Het bepaalt voor een groot deel je identiteit en gemoedstoestand.
Toch krijgen we vroeg of laat allemaal te maken met huidprobleempjes. Denk hierbij aan rimpels, een futloze huid, verslapping van de huid onder de ogen, grauwe teint, grove poriën, puistjes, couperose, pigmentvlekken of andere huidproblemen.
Je huid in goede conditie krijgen of houden vraagt om de juiste zorg.
Phylonieck heeft verschillende behandelingen om de huid weer in een optimale conditie te brengen. Na slechts één behandeling zul je al verbetering ervaren. Ik begin met een analyse van de huid. Aan de hand van deze analyse en jouw wensen kunnen wij een passend behandelprogramma opstellen, eventueel aangevuld met een productadvies afgestemd op jouw huid inclusief voorlichting hoe je thuis met deze producten aan de gang kunt. Zo werken we samen aan de optimale conditie van jouw huid.
Naast onze reguliere gezichtsbehandelingen hebben we ook nog gespecialiseerde behandelingen met fruitzuur en microdermabrasie die voor een grondige reiniging zorgen. De bindweefselmassage optimaliseert en zorgt voor doorbloeding en de zuurstoftoevoer van de huid.
Phylonieck werkt met Dermalogica. Naast de effectiviteit van de behandeling, werkt deze ook ontspannend. Lichaam en geest komen tot rust en je stapt ontspannen weer de deur uit.


Arragementen


De arrangementen bij Phylonieck kunnen persoonlijk naar jouw wens worden ingevuld. Dus app of bel en we maken een leuk plan.


Massage


Een massage is een heerlijke manier om lichaam en geest volledig te laten ontspannen en op een natuurlijke manier te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Het heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Het kan klachten als rugpijn, RSI, stijve spieren, slapeloosheid en stress verminderen en voorkomen.


Het ontspant je spieren en verbetert de circulatie van bloed en lymfe in je lichaam. Hierdoor worden afvalstoffen makkelijker afgevoerd en kunnen zuurstof en voedingstoffen je cellen beter bereiken.
Daarnaast heeft het een regulerende werking op je zenuwstelsel, hormoonhuishouding en je bloeddruk. Een beetje spanning en stress hoort bij het leven en maakt het wel zo interessant. Maar om je lekker te blijven voelen is het wel belangrijk om spanning en ontspanning in balans te houden. Massage is daarbij een goed alternatief.
Gun jezelf deze weldaad.

Klassieke massage


Al sinds de klassieke oudheid is de heilzame werking van massage bekend. In tal van culturen behoort het tot de dagelijkse lichaamsverzorging.
Veel van de huidige massagetechnieken zijn dan ook gebaseerd op de klassieke vormen, waarbij middels strijkingen en knedingen, huid en spieren met olie behandeld worden. Het weefsel wordt beter doorbloed, energie gaat beter stromen en de stofwisseling verbetert.
Lichaam en geest komen tot rust waarmee de weerstand verhoogd wordt.

Hotstone massage


Deze heilzame massage is gebaseerd op een eeuwenoud ritueel waarbij zorgvuldig geselecteerde vulkanische stenen een belangrijke rol spelen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamisch effect van verwarmde basaltstenen.
Deze stenen bevatten een zeer hoog gehalte aan ijzer en magnesium waardoor ze zeer compact zijn en warmte langer vasthouden. De warmte dringt door de huid tot in de spieren en verlicht spanningen.
Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgifting, stimuleert de orgaan functies en activeert het zelfherstellingsvermogen van het lichaam.
De behandeling is een combinatie van het plaatsen van de stenen op belangrijke plaatsen op het lichaam, het masseren met de stenen en het masseren met de handen.


Zwangerschapsmassage


Aandacht en zwangerschapsmassage kunnen een zeer belangrijke rol spelen bij directe verlichting van pijn en ongemakken tijdens de zwangerschap.
Het verbetert de bloed circulatie, waardoor afvalstoffen sneller het lichaam verlaten.
Tevens werkt de massage kalmerend, pijnbestrijdend en het geeft een geluksgevoel.


Cupping therapie


Cupping therapie is een prachtige Oosterse zuigtechniek waarbij de cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam heen worden bewogen. Deze cups zijn vacuum gezogen.
Door middel van deze technieck worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht vanuit de diepere weefsels. Door de goede doorbloeding zal het bindweefsel zchter worden en zullen spierknopen veel makkelijker oplossen.
De techniek is tijdens elke massage te gebruiken. Cupping wordt vaak ingezet tegen nekklachten, hoofdpijn, migraine of ander spier gerelateerde klachten.


Waxen, harsen, epileren en verven


Waxen kan op alle lichaamsdelen. Waxen is een ontharingsmethode die veel voordelen biedt ten opzichten van andere methodes. Bij waxen blijven de haren weken lang weg en heb je geen last meer van stoppels, jeuk of ingegroeide haren.
De haartjes worden steeds zachter en dunner en kunnen zelfs helemaal weg blijven. Bovendien wordt je huid er super zacht van en voel je je schoon en fris. De wax hecht zich niet aan de huid waardoor de ontharing de gevoelige huid minimaal irriteert.
Brazilian wax is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en de intieme delen.
Verder kun je bij Phylonieck terecht, voor epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers.