Medisch PedicureIk ben gediplomeerd Medisch Pedicure. In mijn praktijk kunt u kennis maken met een breed scala aan gespecialiseerde voet behandelingen zowel op medisch als cosmetisch gebied. Phylonieck is aangesloten bij ProVoet en opgenomen in het register van ProCERT.
Onderscheid pedicures De brancheorganisatie Provoet erkent een onderscheid tussen de pedicure (basis diploma) en de medisch pedicure.
De medisch pedicure is een specialist!
De medisch pedicure is hoger en breder opgeleid en kan alle zogeheten risicovoeten behandelen. Daarnaast heeft de medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie- en reparatie technieken, orthesiologie, en antidruk technieken.
Daarmee vergroot zij de behandelmogelijkheden van complexere voet en nagel problemen.


Frenche menicure/ gel lak:Mooi verzorgde teennagels met French pedicure of gel lak. De nagels van je tenen worden voorzien van een gel (inclusief wit randje).
De gel wordt over de natuurlijke nagel aangebracht en levert een prachtige verstevigende laag. De nagels van de voeten krijgen bij een French pedicure een naturel look. De nagelranden worden wit, terwijl de natuurlijke kleur van de nagels versterkt wordt.
Het resultaat is prachtige verzorgde nagels die wekenlang meegaan. Mooi tijdens de zomermaanden. Bij gel lak kiest u zelf de kleur.


AmbulantPhylonieck biedt ook ambulante behandelingen aan, dat wil zeggen een pedicure behandeling bij u thuis.
U hoeft dus niet de deur uit want de behandelingen vinden plaats in uw eigen huis.
Dat is prettig als u wat minder mobiel bent.


KRP (Kwaliteitsregister Pedicures)


Alleen pedicures met een door de branchevereniging erkend diploma kunnen zich registreren in het KRP.
Een bij het KRP geregistreerde pedicure is verplicht haar accreditatiepunten te behalen d.m.v. bij- en nascholing om kennis en innovatie in het vakgebied bij te houden.
Een bij het KRP geregistreerde medisch pedicure waarborgt de kwaliteit!