Voetreflex therapie BER


Een behandeling is geschikt voor iedereen en is niet aan leeftijd gebonden.

Een natuurlijke behandelingsmethode.

Geest en ziel vormen één geheel

Een weldaad voor lichaam en geest.

Een breed scala aan behandeltechnieken.

Wij behandelen niet alleen het gedeelte van de voet waar zich de klacht of pijn bevindt maar beide voeten helemaal. En op die manier "de mens als geheel".

Voetreflex therapie BER


Voetreflexologie is een therapie die de mens in staat stelt zichzelf te helpen, zichzelf te genezen of zichzelf in een betere conditie te brengen. Een behandeling is geschikt voor iedereen en is niet aan leeftijd gebonden. Het is een natuurlijke behandelingsmethode die bij diverse klachten toegepast kan worden.
Voetreflex therapie BER ‘’ Jouw lichaam, geest en ziel vormen één geheel
Voetreflexologie kan verlichtend werken bij:
* Stress
* Vermoeidheid
* Slapeloosheid
* Maag- en darmklachten
* Hormonale klachten
* Klachten aan de luchtwegen
* Rug-, schouder-, en nekklachten
* Depressiviteit
* Nervositeit
* Huidproblemen
* Allergieën
Het is niet altijd nodig om een voetreflexbehandeling te ondergaan vanuit het medische aspect. Het kan ook gewoon een heerlijk moment van ontspanning voor u zijn. Voetreflexologie kan een goede aanvulling zijn op de reguliere gezondheidszorg, maar het is geen vervanging hiervan. Een voetreflexloog is geen genezer en stelt geen diagnose.
Bij aanhoudende klachten is het altijd raadzaam een reguliere arts te raadplegen. Wij behandelen niet alleen het gedeelte van de voet waar zich de klacht of pijn bevindt maar beide voeten helemaal. En op die manier "de mens als geheel".
Om te bepalen of deze therapie bij u past, is het raadzaam om gedurende vier weken elke week een behandeling te ondergaan. Na deze periode kan gekeken worden of de behandelingen nog wekelijks doorgaan, of dat er meer ruimte kan komen tussen de behandelingen in, of dat u het hierbij wilt laten.
Het is helemaal afhankelijk van waar u of uw lichaam zich prettig bij voelt.
Regelmatig een 'onderhouds' behandeling is een weldaad voor lichaam en geest.